PUMA - The Lights Out pack

10 October 2024
PUMA - The Lights Out pack

Voetballers opgelet! Bereid je voor om het veld te veroveren met de gloednieuwe Puma Lights Out Pack, verkrijgbaar vanaf vandaag bij Voetbaldirect! Puma dropt dit najaar een waanzinnige collectie voetbalschoenen, geïnspireerd op de terugkeer van de Europese clubcompetities onder de spotlights.

Prestatiegericht en klaar voor de overwinning

De Puma Lights Out Pack is ontworpen om jou nét dat extra beetje te geven op het veld. Of je nou een behendige aanvaller, een creatieve middenvelder of een solide verdediger bent, Puma heeft voor elke speelstijl de perfecte schoen.

Kies jouw wapen: ULTRA, FUTURE of KING

ULTRA 5.0: Deze schoen is gemaakt voor pure snelheid en explosieve acties. Verkrijgbaar in de ULTRA 5.1 ULTIMATE en ULTRA 5.1 CARBON editie, allebei met een unisex en damespasvorm. De CARBON uitvoering heeft een 32% veerkrachtigere zool dankzij carbonfiber, geïnspireerd op technologie uit de Puma Motorsport!

FUTURE Z 7.0: Voor ultiem balgevoel en precisie is de FUTURE perfect. De schoen heeft een nauwkeurig passend FUZIONFIT360 bovenwerk en een 3D griptextuur voor optimale controle. Met de Dynamic Motion System outsole ben je verzekerd van maximale grip en stabiliteit bij razendsnelle richtingsveranderingen.

KING: Zoals de naam al doet vermoeden, straalt deze schoen autoriteit uit op het veld. De KING combineert een comfortabel en duurzaam K-BETTER™ bovenwerk met gripcontrole voor ongeëvenaarde balcontrole. Dankzij de lichtgewicht zool met externe hielsteun en conische noppen, ben jij de baas over iedere beweging.

Duurzaamheid en vrouwenmodellen

Puma zet zich in voor een betere toekomst. Daarom is het bovenwerk van de ULTRA, FUTURE en KING gemaakt van minimaal 20% gerecyclede materialen. En goed nieuws voor speelsters: de Lights Out Pack is ook verkrijgbaar in een speciale damespasvorm, ontworpen voor optimale prestaties en comfort op het vrouwenvoetbalveld.