Legendarisch Arsenal thuisshirt keert terug!!

6 June 2024
Legendarisch Arsenal thuisshirt keert terug!!

Arsenal-fans, opgelet! Het is tijd om je klaar te maken voor een nieuw seizoen vol glorie met de Gunners! Voetbaldirect is supertrots om je het gloednieuwe Arsenal 24/25 thuisshirt te presenteren. Dit iconische shirt is een ware ode aan de rijke historie van de club en is perfect voor spelers die hun trots voor Arsenal willen tonen.

Een terugkeer naar de jaren 90

Het Arsenal 24/25 thuisshirt is een ware throwback naar de gloriejaren van de club in de jaren 90. Voor het eerst sinds 1989-1990 siert het iconische kanonlogo de voorkant van het shirt. Dit klassieke design, gecombineerd met de traditionele rode kleur (Better Scarlet) en witte logo's, zorgt voor een nostalgische look die elke Arsenal-fan zal koesteren.
Een terugkeer naar de jaren 90

Een moderne twist op een klassieker

Naast de klassieke elementen heeft het Arsenal 24/25 thuisshirt ook een aantal moderne details. De donkerblauwe design elementen aan de zijkanten en mouwen zorgen voor een eigentijdse look, terwijl de nieuwste adidas technologieën garant staan voor optimaal comfort en prestaties op het veld.
Een moderne twist op een klassieker

Gemaakt voor topprestaties

Het Arsenal 24/25 thuisshirt is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal dat je koel en droog houdt tijdens het spelen. De elastische mouwen en zoom zorgen voor een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid, terwijl de platte naden schuren tegengaan.

Laat je trots zien en bestel jouw Arsenal 24/25 thuisshirt nu!

Tags:
  • Gunners