Het nieuwe Manchester City shirt!

16 May 2024
Het nieuwe Manchester City shirt!

Net als alle grote voetbalclubs, presenteert Manchester City met trots hun gloednieuwe thuisshirt voor het seizoen 2024/25! De ploeg van Pep Guardiola heeft niet alleen een strijdlustig thuisshirt gekregen, maar het shirt verteld ook een uniek verhaal over de trots en identiteit van de club en de stad Manchester. Ben je benieuwd naar het verhaal achter het Manchester City thuistenue? Lees dan snel verder!

Ode aan Manchester's trots: 0161
Het nieuwe thuistenue van Manchester City is meer dan alleen een kledingstuk - het is een symbool van identiteit en verbondenheid met de club en de stad. Het shirt is ontworpen met "0161" in de bies, de postcode van Manchester. Dit is meer dan een postcode - het is een symbool van trots, passie en gemeenschapszin. Het is wat Manchester City fans over de hele wereld bindt.



De blauwe kleur van het shirt is afkomstig van de traditionele kleuren van de club, en de iconische badge siert trots op de borst. Maar het zijn de details die dit shirt echt bijzonder maken. De subtiele "0161"-print in de stof en de jacquard geweven Manchester City crest op de achterkant van de nek tonen de trots van de club op hun stad.

Toon je trots
Of je nu een fan bent of gewoon van stijlvolle voetbalkleding houdt, het Manchester City 24/25 thuisshirt is het perfecte item voor jou. Met dit shirt laat je zien dat je hart bij de Citizens ligt en draag je bij aan de rijke historie en traditie van de club.

Bestel je Manchester City 24/25 thuisshirt vandaag nog!
Dit shirt is perfect voor amateurvoetballers van alle niveaus. Het is comfortabel, stijlvol en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Naast het thuisshirt hebben we ook het nieuwe uitshirt en derde shirt in ons assortiment. Bekijk onze website voor alles van Manchester City!

We zijn trots om Manchester City fans te voorzien van de beste voetbalproducten. We hopen dat je net zo blij bent met het nieuwe thuisshirt als wij!

Tags:
  • Voetbal
  • Manchester City
  • Thuisshirt
  • Premier League
  • Home