Shine in het Nieuwe Feyenoord Uitshirt 2024/25!

26 July 2024
Shine in het Nieuwe Feyenoord Uitshirt 2024/25!

Bij Voetbaldirect zijn we altijd op zoek naar de nieuwste en meest stijlvolle voetbalproducten voor onze trouwe supporters. Vandaag presenteren we met trots het nieuwe uitshirt van Feyenoord voor het seizoen 2024/25. Dit shirt combineert een strak design met de rijke geschiedenis en trots van de club. Laten we een kijkje nemen naar wat dit nieuwe tenue zo speciaal maakt!

Stijlvol Design met Rotterdamse Trots

Het nieuwe uitshirt van Feyenoord straalt elegantie uit met zijn zwarte basis en subtiele patronen. De groen-wit-groene kraag en mouwboorden zijn een eerbetoon aan de Rotterdamse kleuren, waardoor het shirt niet alleen opvalt, maar ook de stad trots vertegenwoordigt. Het Feyenoord-logo en de sponsor MediaMarkt zijn prominent aanwezig, met het Castore-logo als finishing touch.

Stijlvol Design met Rotterdamse Trots

Klaar voor het Nieuwe Seizoen

Feyenoord gaat vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. Door het bemachtigen van de 2de plaats vorig seizoen zijn zij verzekerd van een plaats in de Champions league. De recente vriendschappelijke overwinning op RKC Genk brengt de ploeg van nieuwe trainer Brian Priske meer vertrouwen richting het JC-schaal duel met PSV. Hoogstwaarschijnlijk de eerste keer dat ze het uitshirt in een officiële wedstrijd zullen dragen!

Klaar voor het Nieuwe Seizoen

Als één van de eerste Feyenoord supporten met de nieuwe look? Het Feyenoord Away shirt is nu beschikbaar in de webshop!

Scoor hier jouw Feyenoord shirtje

/