Nieuw: Feyenoord 3rd

25 September 2024
Nieuw: Feyenoord 3rd

Feyenoord, Castore en BANLIEUE onthullen het derde tenue 2024-2025

Feyenoord, Castore en het Rotterdamse lifestylemerk BANLIEUE hebben de handen ineengeslagen voor de creatie van een derde tenue voor seizoen 2024-2025. Deze bijzondere samenwerking brengt een unieke combinatie van stijl, historie en passie naar de supporters. Het ontwerp van het nieuwe tenue is geïnspireerd op het iconische groen-witte Feyenoord-uitshirt van seizoen 2003-2004, dat in 2020 door Feyenoord-supporters werd verkozen tot het mooiste uitshirt in de geschiedenis van de club.

Een Ode aan het Jaar 2003-2004

Feyenoord zal dit seizoen weer spelen in het groen en wit, de stadskleuren van Rotterdam. Daarmee laat kledingsponsor Castore een grote wens uitkomen van het Legioen, dat graag ziet hoe de band met de stad via het tricot wordt uitgedragen. Het ontwerp is gebaseerd op het iconische groen-witte uitshirt uit het seizoen 2003-2004, waarin onder anderen Dirk Kuyt, Robin van Persie en Shinji Ono schitterden voor Feyenoord. Dat tenue werd in 2020 door supporters zelfs uitgeroepen tot mooiste uitshirt in de geschiedenis van de club en werd zodoende vorig jaar als retro opnieuw uitgebracht. Nu heeft dit legendarische shirt dus een moderne twist gekregen die na de release van vorige week bij vele in de smaak valt.
Een Ode aan het Jaar 2003-2004

Castore x BANILIEUE

BANLIEUE is een Rotterdams lifestylemerk, opgericht in 2014. Het merk heeft een nauwe band met de club, de stad en de supporters. Het derde tenue is voorzien van een gecombineerd Castore x BANLIEUE-logo, dat zichtbaar zal zijn in alle competities behalve de UEFA Champions League, als gevolg van de reglementen zoals opgesteld door de UEFA.
Castore x BANILIEUE

Scoor jouw exemplaar!

Het derde tenue van Feyenoord is niet alleen een eerbetoon aan de rijke historie van de club, maar ook een must-have voor iedere supporter. Goed nieuws: het derde tenue van Feyenoord is vanaf nu verkrijgbaar! Wacht niet langer en scoor jouw exemplaar. Benieuwd naar de hele collectie van Feyenoord? Bekijk hier onze Feyenoord Fanshop !

/