Nieuw: Ajax 3rd

9 August 2024
Nieuw: Ajax 3rd

Ajax 3e Tenue 2024/2025: Amsterdamse identiteit

Thuis in de hoofdstad met het nieuwe Ajax 3e tenue

VoetbalDirect is trots om het nieuwe Ajax 3e tenue voor het seizoen 2024/2025 te presenteren! Dit unieke ontwerp van adidas is een ode aan de prachtige stad Amsterdam en de iconische clubkleuren.

Amsterdamse architectuur in een nieuw jasje

Het derde tenue van Ajax voor dit seizoen is een waar kunstwerk. Het ontwerp is geïnspireerd op de rijke architectuur van Amsterdam, met name de karakteristieke grachtenpanden en de beroemde drie kruizen uit het stadswapen. De zachte beige kleur van het shirt doet denken aan de gevels van de Amsterdamse grachtenpanden, terwijl de subtiele geometrische patronen een knipoog zijn naar de art deco-stijl die je in veel gebouwen in de stad terugvindt.

De drie kruizen staan centraal

Het meest opvallende element van het shirt zijn natuurlijk de drie kruizen, een symbool dat onlosmakelijk verbonden is met Ajax en Amsterdam. De kruizen zijn op een creatieve manier verwerkt in het ontwerp, zowel op de voorkant als op de achterkant van het shirt. De dunne bordeauxrode lijntjes die de kruizen vormen, geven het shirt een elegante uitstraling.

Details maken het plaatje compleet

Naast de prachtige basis van het shirt, zijn er nog veel meer details die het ontwerp helemaal afmaken. De bordeauxrode accenten, zoals de adidas strepen, de logo's en de golf op de zijkant, zorgen voor een mooi contrast met de beige kleur van het shirt. Ook de ronde hals met bordeauxrode rand en de horizontaal geplaatste andreaskruisen in de nek zijn subtiele details die het shirt een unieke uitstraling geven.

Klaar voor Europa

In dit prachtige tenue zal Ajax het komende seizoen haar Europese uitdagingen aangaan. Het shirt straalt zelfvertrouwen en trots uit en is een waar eerbetoon aan de club en de stad. Benieuwd naar de hele collectie van Ajax? Shop de Ajax collectie hier!