adidas Advancement Pack: De F50 is terug!

28 June 2024
adidas Advancement Pack: De F50 is terug!

Voetballers, opgelet! De zomer van 2024 belooft waanzinnig te worden met twee toptoernooien: Euro 2024 en Copa America. En adidas is er helemaal klaar voor met de gloednieuwe "Advancement Pack"! In deze blog lichten we de collectie uit, met een wel héél speciale terugkeer: de iconische adidas F50 schoen!

F50: De Legende is Terug

Ben jij een aanvaller die snelheid en explosiviteit hoog in het vaandel hebt staan? Dan is de terugkomst van de F50 goed nieuws voor jou! adidas blaast deze legendarische schoen nieuw leven in met de F50 Speed Legacy uit de Advancement Pack. De schoen combineert een modern design met elementen die fans van de F50 herkennen. De witte bovenkant met rode en blauwe details sluit perfect aan bij de kleuren van Euro 2024 en Copa America. Kijk goed naar de buitenkant en je ziet de kenmerkende korte, horizontale adidas strepen terug. En natuurlijk mag de grote F50 branding niet ontbreken!
F50: De Legende is Terug

Techniek ontmoet comfort

De F50 Speed Legacy is niet alleen een ode aan het verleden, maar ook een schoen boordevol innovatie. De upper is gemaakt van Engineered Mesh, een materiaal dat zorgt voor een comfortabele en adaptieve pasvorm. De Sprintweb technologie zorgt voor extra ondersteuning en lichtheid. De zool is geoptimaliseerd voor gebruik op harde, natuurlijke velden.
Techniek ontmoet comfort

Predator en Copa Pure 2: Klaar voor elke pass

Naast de F50 bevat de Advancement Pack ook twee andere topmodellen: de Predator en de Copa Pure 2.

Predator: Deze schoen is perfect voor controlerende middenvelders. De Predator uit de Advancement Pack is overwegend koningsblauw met rode en witte details. De kraag en tong zijn rood, en de drie adidas strepen wit. Deze kleurencombinatie is een
eerbetoon aan de iconische Predator Mania 2002 "Japan Blue" schoen.

De immens populaire adidas Predator voetbalschoen mag ondertussen als klassieker worden beschouwd en is volop verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De Predator voetbalschoen is onder andere populair geworden door spelers zoals Zinedine Zidane, David Beckham en Kaká en zal dus nu weer beschikbaar zijn in zowel senior als junior modellen. Onder andere Jude Bellingham en Pedri dragen wekelijks de nieuwste Predator tijdens wedstrijden en trainingen.

Copa Pure 2: Passing specialisten opgelet! De Copa Pure 2 is ontworpen voor ultieme touch en precisie. De schoen uit de Advancement Pack is voornamelijk wit met donkerblauwe adidas strepen en zool. Rode accenten zorgen voor een frisse look. De adidas Copa Pure 2 is de nieuwste technologie van de adidas Copa. Deze technologie is een vernieuwde versie van de adidas Copa Pure. De schoen zorgt voor een comfortabele pasvorm en heeft ook een Primeknit-rand, wat zorgt voor extra ondersteuning en stabiliteit.

Advancement Pack: Bereid je voor op glorie!

Of je nu fan bent van de legendarische F50, de controle van de Predator of de precisie van de Copa Pure 2, de adidas Advancement Pack heeft voor elke speler de perfecte schoen!

Shop jouw F50 schoen!!!

/